NETGAZETE haberi yaptı Bakanlık Durdurdu !

Yayınlama: 05.02.2023
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Konuyla ilgili aslında bu yaşanan hadise bir çok haber bürosuna iletildi. Ancak bir kısım yayın kuruluşları bu haberi görmedi, kulağın üzerine yattı es geçti. NETGAZETE  haberin ehemmiyetini Antalya’nın elbette ki Kamu Malı mevzusunda hassasiyet göstermesi bir gereklilikti. Mesleğimizin büyükleri ağabeyleri, aynı yaş kardeşlerimizin bildiği ve sürekli tekrarlan bir söz vardır

-HABER KUTSAL, YORUM HÜRDÜR !

Haberin kutsallığına Antalya ya değer veren saygı duyan anlayışta bunu kamuoyu ile paylaşılmasının bir elzem olduğu inancıyla ilk haberimizi yapmıştık. Haber Karaalioğlu Parkı İçinde Yer alan Bülent Ecevit Kültür Salonu, Düğün Salonu ne olacağı ne olduğuna dair net bir isim koyulamayan  bu tesisin önünde yer alan ve SİT alanı bölüme kılıfına uydurulmaya çalışılarak BAR yapılmak istendi.  Bu durumu yakından takip eden ve rahatsızlık duyan  mahalle sakinleri yaşanan tecavüzün önüne geçmek için kolları sıvadı kendi imkanları ile Avukat tutarak süreci takip etti.

Süreç NETGAZETE ile paylaşılınca tereddütsüz bu gelişme kamuoyu ile NETGAZETE okurlarıyla paylaşıldı. Haberi yayınlamaktan çekinen yayıncılara inat gazetemizde habere yer verdik. Bir yayınlandı, iki yayınlandı, üçüncü kez takip haberimizi yapmaya ramak kala Adalet ve ilgili kurumlar devreye girdi. Bakanlık konunun önemi ve ciddiyetini eni konu dikkatlice takip etti, ilgili kurumlarını harekete geçirdi ve burda yaşanan tecavüzün önüne geçerek Antalyalılara ait, devletin ve kamuya ait hatta SİT alanı olan bu yere yapılmak istenilen BAR inşaatına DUR dedi.

Bu bir gazetecilik başarısıdır. Tek başımıza uğraş verdiğimiz ve önemine inandığımız bir haberin güzel sonuçlandığına tanıklık etmiş olmamız bizleri sonsuz mutlu etmiştir. Bu haber çalışmasında samimiyet vardır,emek vardır,cesaret vardır, korkusuz yayıncılık vardır. Gazetemiz birilerinin üç beş kuruşuna taba edecek duruşta değildir asla böyle bir yayın anlayışında olmayacaktır. Gazetemiz Doğru İnsanların Sığındı Limandır, Doğru Kalemlerin Yer Aldığı Liman olmayı sürdürecektir.

Kirlenmiş, kirlenmeye devam eden yayıncılıkta kimliğini, duruşunu, mesleğin etik değerlerini yok edip kazanca yönelik kalemini teslim edenler bu ve buna benzer haberlerde maalesef sağ duyulu olamamakta. Ne mutlu ki Antalya’nın artık söylediklerini, konuşmak istediklerini, anlatmak istediklerini kamuoyu ile paylaşacak bir yayın organı var. Çok yakın zamanda sizlerle çok özel, ve günlerdir haftalardır büyük bir hassasiyetle sürdürdüğümüz çalışmalarımızı bir bir duyuracağız. Bunları tırnaklarımızla kazıya kazıya, toplu iğnenin başı ile kuyu kazar, bir oya gibi işleyerek sizlerin önüne getirmek için sabırsızlanıyoruz. NETGAZETE izleyin, çok şey öğreneceksiniz. Ne güzel ne güzeliz.

NOT: Bu konuda inanılmaz bir çaba harcayan mahalle sakinlerinin hakkını ve hukukunu Antalya’nın sermayesine sahip çıkmak için gece gündüz bu durumla uğraşan Avukat Mustafa Kaçaroğlu’na ayrıca teşekkür ediyoruz. NETGAZETE nin basın emekçisi gazetenin lokomotifi tüm mesai arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.