15 Temmuz’da hiçbir etkinlik yapılmayacak

15 Temmuz’da hiçbir etkinlik yapılmayacak
Yayınlama: 10.07.2024
A+
A-

Etimesgut Belediyesi”nden tartışma yaratacak karar! 15 Temmuz\’da hiçbir etkinlik yapılmayacak

Erdal Beşikçioğlu’nun başkan olduğu CHP’li Etimesgut Belediyesi, hain darbe girişiminin yıl dönümü 15 Temmuz’da anma etkinliği yapmama kararı aldı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine karşı destansı halk mücadelesinin üzerinden 8 yıl geçti. 251 vatandaşımızın şehit edildiği 2 bin 700’ü aşkın insanımızın ise gazi olduğu 15 Temmuz yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle anılacakken CHP’li Etimesgut Belediyesi tarafından tartışma yaratacak bir karar alındı.

2 Temmuz’ da Zumba Festivali ve 20 Temmuz Dünya Satranç Günü dolayısıyla bile ilçede çeşitli etkinler düzenlenmesi kararı alan Etimesgut Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için etkinlik düzenlememe kararı aldı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.