2022 Yılın İş adamı Ödülü İrfan Demirok’a

2022 Yılın İş adamı Ödülü İrfan Demirok’a
Yayınlama: 18.01.2023
A+
A-

Dünyanın ilk ve tek 360 derecelik 3 boyutlu aksesuarsız hissedilebilir sanal evreni olan Digiverse’ün de kurucusu İrfan DEMİROK ANSİAD 2022 Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü’nün sahibi oldu!

Antalya’nın gelişmesi yönünde gösterdiği yaratıcı ve girişimci fikirleri, sosyal sorumluluk bilinci, istihdam kapasitesi ile ülke ve bölge ekonomisini kalkındıran uğraşları sayesinde İrfan Demirok yaptığı yatırımlar Antalya’nın destinasyon gücünü arttırmaya devam ediyor.

Son yatırımı olan Digiverse ile birlikte de hem yerli hem yabancı turistlerin dikkatini çekerek birçok girişimciye örnek olmuştur. Türkiye’de “ilk”lerin girişimcisi olarak tanınan İrfan Demirok’un sıradaki projesi İstanbul’da tasarlanan Mission Moon deneyim alanı da çok kısa bir süre önce ziyaretçilerine kapılarını aralamıştır.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.