258. saat mucizesi!

258. saat mucizesi!
Yayınlama: 16.02.2023
A+
A-

Kahramanmaraş‘ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Depremin üzerinden uzun bir süre geçmesinin ardından müjdeli haberler de gelmeye devam ediyor. Son olarak 258. saatte 42 yaşında olduğu belirlenen Neslihan Kılıç isimli kadın, Kahramanmaraş’ta enkazdan yaralı olarak çıkartıldı. Öte yandan deprem sonrası yürütülen soruşturma kapsamında Ebrar Sitesi’nin müteahhitlerinden biri de tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından binlerce vatandaş hayatını kaybetmişti. Felaketin ardından arama kurtarma çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Kurtarma çalışmalarından son müjde Kahramanmaraş’tan geldi. Kahramanmaraş’ta bulunan Ebrar Sitesi Z Blok’ta bir ses duyuldu. Ekipler sesin olduğu yerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. AFAD ekiplerinin yoğun çabasının ardından 42 yaşında olduğu belirlenen Neslihan Kılıç isimli kadın enkazdan yaralı olarak kurtarıldı. Kadının yaralı olarak kurtarılmasının ardından ise ekipler büyük sevinç yaşadı.Yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Neslihan Kılıç’ın sağ kurtarılmasını “258’inci saatte bir hayatı daha kazandık. Hoş geldiniz Neslihan Hanım. Sizin için elimizden geleni yapacağız” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.