Okçuluk milli takım seçmeleri Antalya da

Okçuluk milli takım seçmeleri Antalya da
Yayınlama: 01.10.2023
Düzenleme: 01.10.2023 12:34
A+
A-

Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2023 yılı faaliyet programında yer alan 2024 Milli Takım Seçme Yarışması, Antalya’da düzenlenecek.

Yarışmalar, 7-8 Ekim tarihlerinde Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesisleri’nde yapılacak. Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda takım halinde dünya ikincisi olan Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış ise milli takım aday sporcu belirleme yarışmalarından muaf tutuldu ve direkt olarak 2024 milli takım aday sporcu kadrosuna dahil edildi.

Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2023 yılı faaliyet programında yer alan 2024 Milli Takım Seçme Yarışması, Antalya’da gerçekleştirilecek. Federasyonun açıklamasına göre yarışmalar, 7-8 Ekim tarihlerinde Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesisleri’nde yapılacak.

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda takım halinde dünya ikincisi olarak klasik yay erkeklerde Türkiye’ye 2024 Paris Olimpiyatları takım kotası kazandıran Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış, milli takım aday sporcu belirleme yarışmalarından muaf.


Bu üç sporcu, direkt 2024 milli takım aday sporcu kadrosuna ve Paris 2024 hazırlık programı sporcu havuzuna dahil edildi.Kaynak: AA

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.