Yayınlama: 01.01.2023
Düzenleme: 01.01.2023 13:33
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anadolu Ajansı’nın düzenlediği “Yılın Fotoğrafları”nda oy kullandı. Bakan Kasapoğlu, “spor”, “haber”, “çevre ve yaşam” kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Türkiye’nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg’un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü’ndeki açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı. Banttan inen ilk aracı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kullanarak tören alanına getirdi. ( Sergen Sezgin – Anadolu Ajansı )

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, “haber”, “çevre ve yaşam” ve “spor” kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Bakan Kasapoğlu, spor kategorisinde Salih Zeki Fazlıoğlu’nun çektiği “Şükür Secdesi”ne oy verdi. Haber kategorisinde Emrah Yorulmaz’ın fotoğrafı “TOGG’un İlk Yolculuğu”nu oylayan Bakan Kasapoğlu’nun çevre ve yaşam kategorisindeki tercihi ise Orhan Çiçek’in karesi “Yangın Müdahalesi” oldu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.