Nağmekar Türk Müziği Topluluğundan vefa belgesi

Nağmekar Türk Müziği Topluluğundan vefa belgesi
Yayınlama: 18.01.2023
Düzenleme: 18.01.2023 14:50
A+
A-

Nağmekar Türk Müziği Topluluğunun 5 ve 10 yıllık üyelerine takdir ve teşekkür belgesi verdi.

Koro Şefi Mustafa Mümtaz açıklamasında, “15 yıla yakındır acısıyla tatlısıyla birlikte yürüdüğümüz çok değerli üyelerimizi unutmamak adına takdir belgesi takdim ettik. Koromuz istikrarlı ve disiplinli çalışmalarıyla yeni konserlere hazırlıklarını sürdürmektedir. Vefalı ve çalışkan sabırlı tüm üyelerimizi bir kez daha kutlarım’ dedi.

Nağmekar Türk Müziği Topluluğu, 5 ve 10 yıllık üyelerine takdir ve teşekkür belgesi verdi.

Nağmekar Türk Müziği Topluluğunun başarılı bir şefi Mustafa Mümtaz, yaptığı açıklamada, “Topluluğumuz amatör ruh ile fakat sahnelerini profesyonel bir ekip ruhu ile gerçekleştirmektedir. Yıllardır bizlerle yürüyen ve ayrılmadan topluluğumuz içinde yer alan üyelerimizin bu fedakar ve cefakar çabalarının karşılığı olarak küçük bir anı olacak belge takdim etmek istedik. 10 yıllık olan üyelerimize takdir, 5 yıllık olan üyelerimize ise Teşekkür belgesi verdik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi

 Mustafa Mümtaz  amaçlarının sadece sahne ve konser hazırlıkları yapmak olmadığını, aralarına katılan üyelere aynı zamanda nota ve ses eğitimi de verdiklerini kaydetti. Mümtaz şunları kaydetti: “Çok arzu eden ve gayretli üyelerimize enstrüman dersleri de vermekteyiz. Türk Müziğinin makam ve diğer özelliklerinin eğitimini de vermekteyiz. Koromuzda her yaş üyemiz yer almaktadır. Katılmak isteyenlere kapımız sonuna kadar açık. Mart ayında yeni konser ve sahnelerimiz olacaktır. Bunun duyurusunu da ayrıca yapılacaktır.”

Mustafa Mümtaz Antalya dışından da davetler aldıklarını festival ve özel kutlama programlarına katılım göstererek Nağmekar Türk Müziği Topluluğunun başarılı çalışmalarını sergilediklerini belirtti.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.