MHK Başkanı Sabri Çelik istifa etti

MHK Başkanı Sabri Çelik istifa etti
Yayınlama: 28.01.2023
A+
A-

2022’nin Haziran ayında göreve gelen Çelik, son dönemde artan hakem tartışmalarının ardından istifa iddiaları ile gündemdeydi. Son dönemde yaşanan hakem tartışmalarının ardından MHK Başkanı Sabri Çelik istifa etti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, MHK Başkanı Sabri Çelik ile görüşmek üzere deneyimli ismi Riva’ya çağırdı. Tesislerde gerçekleştirilen görüşmede TFF Başkanı Büyükekşi, MHK Başkanı Sabri Çelik’in istifasını istedi. Başkan Büyükekşi’nin istifasını istemesi üzerine Sabri Çelik istifa dilekçesini sundu ve istifası TFF tarafından kabul edildi. Sabri Çelik’in yanı sıra tüm MHK üyeleri de görevlerinden istifa etti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun gün içinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Mehmet Büyükekşi, Lale Orta ile de bir araya geldi ve MHK kurulunda görev almak isteyip istemeyeceğini sordu. Lale Orta da Kuddusi Müftüoğlu’na benzer şekilde gerekli şartların oluşması halinde teklife olumlu yanıt verdiği bilgisine ulaşıldı

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.