Bakan Kirişçi, Adana da depremzedelerle

Bakan Kirişçi, Adana da depremzedelerle
Yayınlama: 11.02.2023
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği yerlerden Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde depremzede vatandaşları ziyaret etti. 

Tufanbeyli’de enkaz alanında incelemelerde bulunan Kirişci, yetkililerden ve depremzede vatandaşlardan bilgi aldı. Kirişci, yıkılan evlerinin enkazından sağ kurtulan Yılmaz Turhan ve ailesini de ziyaret etti. 

Depremzedelere tahsis edilen spor salonunda vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Kirişci, hasar tespit çalışmaları sonrasında evi zarar görmeyen vatandaşların kendi ikametlerine geçebileceklerini söyledi. Bakan Kirişci daha sonra taziye çadırına geçerek, depremde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığı diledi ve dua etti. 

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.