Depremzedeleri ziyaret ettiler

Depremzedeleri ziyaret ettiler
Yayınlama: 20.02.2023
A+
A-

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Altınözü ve Antakya ilçelerinde devam eden çalışmaları inceledi, depremzedelerle bir araya geldi. Sonrasında, Bakan Koca, Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Koca ve Akar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da incelemelerde bulundu.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret eden Bakan Koca, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Sağlık çalışanları ve hekimlerin olağanüstü bir gayret göstererek yüreklerini ortaya koyduklarını ve depremden hemen sonra alanda bulunma çabası içinde olduklarını belirten Koca, bunun çok önemli olduğunu kaydetti.

Koca, depremin ilk gününden bu yana sağlık alanındaki ihtiyaçların artık farklılaştığını aktararak, “Rabbim zorluklarımızı kolaylaştırır inşallah” ifadesini kullandı ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.