Semih Esen’in Çağdışı açıklamasına AK Parti Konyaaltı’ndan tepki

Semih Esen’in Çağdışı açıklamasına AK Parti Konyaaltı’ndan tepki
Yayınlama: 10.03.2023
Düzenleme: 10.03.2023 11:38
A+
A-

AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, Konyaaltı CHP’li Belediye Başkanı Semih Esen’in yaptığı açıklamanın çağ dışı olduğunu belirterek “Kafatasçı zihniyet yine hortladı. İlçemiz Şehrimizin en gözde ve güzide ilçelerinden. Her geçen gün büyüyor ve ilçemize teveccüh daha da artıyor. Bu durum nüfus artışını da beraberinde getirirken konut talebi de yüksek bir şekilde ortaya çıkmış durumda. Bunun için hükümetimiz başlattığı Toplu Konut Hamlesinde ilçemizde de TOKİ marifetiyle konut açığını giderecek hamleler yapacak” dedi

AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  Ancak görüldüğü gibi gerek hastane, gerek konut konusunda ilçemizin katma değerini arttıracak atılımlar akıl almaz bir davranış ve açıklamalar ile vatandaşımızın aklı karıştırılmak istenmekte. Belediye Başkanı Semih Esen’in ilçemizin kontrolsüz bir şekilde büyüdüğü nüfusun arttığı ve göç taleplerini de karşılamak mecburiyetinde olmadıklarını belirttiği açıklaması beceriksiz bir yönetim, çaresiz kalmışlığın gerçekle yüzleşiyor olmasının bir ifadesidir. Öte yandan ilçemiz de imar yasakları başlatacağını ve inşaatlara izin vermeyeceklerini de belirten Başkan’ın Forte Kazık uygulamasını nasıl uygulayacağını da merak etmekteyiz. İmar yoksa inşaat yok, inşaat yoksa da Fore Kazık yok. Bu tamamen bir çelişki ve ne konuştuğunu ne yaptığını bilmemezliktir.

Vatandaşlarımız rahat olsunlar TOKİ marifetiyle konutlarımızın temeli de atılacak, hastanemizin de.  Geçmiş dönemde de Basiretsiz Belediyecilik yüzünden 25 senedir imara açılan ve konut ihtiyacı görecek bir metre kare yer olmadı. Bunun böyle olmasının en büyük etkeni maalesef  CHP li Konyaaltı Belediyesidir.  Vizyonsuz belediyeciliğin devamını getiren Semih Esen,  başkan olduğu sürece de belediye eliyle İmara hiçbir şekilde açmayacağını övünerek söylemektedir.

. Benim Konyaaltı’m benim hemşerilerim Antalya’nın incisi Konyaaltı’mızda  bu durumda konut almak isteyen alamayacak kirada oturmak isteyen oturamayacak yeni imar yok sosyal donatı yok projeler yok  vs… Çünkü konut üretilemeyecek!  Denize nazır belediyenizde oturun bakalım nereye kadar… Birde saltanat kayığı alalım size tam olsun. Konyaaltı ilçemiz proje bekler, dev yatırımlar , sosyal donatı ve örnek hizmetlerin yatırımlarını beklemektedir. Böyle yasakçı zihniyet ile belediye mi yönetilir ?. ”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.