THK deri toplamaya hazır

THK deri toplamaya hazır
Yayınlama: 23.06.2023
A+
A-

THK Antalya Şube Başkanı Dr. Cengiz Nizam ve yönetim kurulu üyeleri, şube çalışanları ve genel merkezle koordineli olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türk Hava Kurumunun en önemli faaliyetlerinden biri olan deri toplama faaliyetlerinde hazırlıklarını tamamladı.

THK’nın görevlendireceği görevlilerin THK Kimlik Kartı, THK Logolu Yelek ve Şapkası ile Antalya’nın merkez ve ilçelerinde kurban kesim noktalarında 63 personel ve 30 araç ile bayramın 1 ve 2. Günü sabah namazından sonra gün boyunca makbuz karşılığı deri toplayacaklardır. Herhangi bir sıkıntı veya yardım ihtiyacında THK’nun 0242 324 48 80 veya 0530 575 30 96 telefonlardan ulaşabilirler.

THK Antalya şube Başkanı Dr. Cengiz Nizam “THK olarak bu yılı özellikle gençlerimize adamış olup ‘Genç Kanatlar Yılı’ ilan etmiştir. Ülkemizin en güzide kuruluşlarından biri olan Türk Hava Kurumunun temel hedefi olan gençlerimize havacılığı sevdirmek ve sportif havacılık sevdasını aşılamak konularında tüm halkımızla birlikte birçok güzel yeni projeleri birlikte başaracağız. Bu nedenle bizlere gelecek her türlü destek yine aynı şekilde gençlerimiz ve onların geleceğine geri dönecektir. Tüm milletimize hayırlı bayramlar diliyoruz.“ dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.