Üç gün sürecek yağış geliyor

Üç gün sürecek yağış geliyor
Yayınlama: 08.08.2023
Düzenleme: 08.08.2023 12:26
A+
A-

Eyyam-ı Bahur sıcaklarıyla birlikte yurt genelinde termometreler 40 derecenin üstüne çıkarken, bugün itibarıyla Batı’da bunaltan sıcaklıklar yerini mevsim normallerine bıraktı

Sıcaktan bunalan vatandaşlara güzel haberi veren meteorolojik kaynaklar ise bu gece saatlerinde İstanbul ve çevre illerde etkili olacak yağışların 3 gün boyunca devam edeceğini aktardı.Rekor sıcaklıklar Batı bölgesini terk ediyor. 8-9 derecelik sıcaklık düşüşüyle mevsim normallerine dönüldü. Meteoroloji verilerine göre İstanbul ve çevre illerde 3 gün sürecek yağış bekleniyor. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında yağışların bu geceden itibaren etkili olacağını söyledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sitesinde Batı bölgelerinde hava sıcaklıklarının azalacağının, Doğu’da ise artacağının altı çizildi. Yapılan değerlendirmelerde “Hava sıcaklıklarının bu hafta başından itibaren iç ve batı bölgelerde azalarak mevsim normalleri civarına ve yer yer altına düşeceği, ancak İç Anadolu’nun doğusu ile doğu ve güneydoğu bölgelerde artarak mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.” denildi.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.