97 kg’da ilk beş sporcu arasına girdi Olimpiyat kotası aldı

97 kg’da ilk beş sporcu arasına girdi Olimpiyat kotası aldı
Yayınlama: 22.09.2023
Düzenleme: 22.09.2023 22:36
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Dünya Güreş Şampiyonası’nda 97 kg’da ilk beş sporcu arasına girip, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota alan milli güreşçi İbrahim Çiftçi’yi tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota alan milli güreşçi İbrahim Çiftçi için tebrik mesajı yayımladı.

 Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’Sırbistan’nın başkenti Belgrad’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda erkekler serbest stil 97kg’da mindere çıkan İbrahim Çiftçi, ilk beş sporcu arasına girerek Paris2024 Olimpiyat Oyunları’na kota hakkı elde etti. İbrahim Çiftçi kardeşimi yürekten kutluyor, Dünya Güreş Şampiyonası’nda mindere çıkacak tüm pehlivanlarımıza başarılar diliyorum.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.