Bakan, Antalyaspor Başkanını tebrik etti

Bakan, Antalyaspor Başkanını tebrik etti
Yayınlama: 27.10.2023
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trendyol Süper Lig Ekiplerinden Bitexen Antalyaspor’un Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Sinan Boztepe’yi yayımladığı mesajla tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trendyol Süper Lig Ekiplerinden Bitexen Antalyaspor’un gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Sinan Boztepe için kutlama mesajı yayımladı.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Trendyol Süper Lig Ekiplerinden Bitexen Antalyaspor’un yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda üç yıllığına başkanlığa seçilen Sinan Boztepe ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Bitexen Antalyaspor’un yeni başkanı Sinan Boztepe’ye ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.