Kır Düğünlerinin Tek adresi SERRAPARK

Kır Düğünlerinin Tek adresi SERRAPARK
Yayınlama: 14.02.2024
Düzenleme: 14.02.2024 13:04
A+
A-

Düğün organizasyonunuzdan önce bir çok ayrıntıyı düşünüyorsanız Adresiniz SERRAPARK

Serrapark olarak işte bu yüzden sırtınızdan bütün yükü alıyor, canlı müzikten , plato ve dış mekan çekimine bütün ayrıntıları düşünerek hizmet veriyor.

Düğünleriniz için eksiksiz bir hizmet paketiyle karşınıza çıkıyor. Organizasyon sorumluları bahçe ve masa dizaynı hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilir onların deneyimlerinden de faydalanabiliyorsunuz.

Tecrübeli aşçıların oluşturduğu davet menüsünü öncelikle tadım yapmanız için size sunabiliyor, siz de fikirlerinizi beyan ederek menülere son şeklini vermemize yardımcı olabiliyorsunuz.  Geniş kapasitesi ve her zevke hitap eden dekorasyon seçenekleriyle size ve sevdiklerinize özel bir gece hazırlanıyor.

Yeşillikler ile bezeli kır bahçesinde doyasıya eğleneceğiniz bir davet hayata geçirmek için sizleri bekliyor.  Göz alıcı doğal güzellikler içerisinde yer alan mekanda, aileniz ve tüm sevdiklerinizin dahil olduğu uzun konuk listelerini en güzel şekilde ağırlıyor, hayallerinizi süsleyen harika kır düğünlerini gerçeğe dönüştürüyor.

Düğün için hayal edebileceğiniz her türden dizaynı size sunuluyor.  Çifte özel konsept geliştirme yapılırken akıllardaki resme fikirler ekleyerek tema belirlenmekte. Belirlenen temaya göre masa sandalyeler, süsleme ve aksesuar seçimleri, çiçekler, hoş geldin panoları, arka fon takları ve daha nice detayı uyum içerisinde mekan dekore ediliyor.

Anasayfa

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.