TBMM Başkanı Kurtulmuş Azerbaycan da

TBMM Başkanı Kurtulmuş Azerbaycan da
Yayınlama: 22.02.2024
A+
A-

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, beraberindeki parlamento heyetiyle Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti. Kurtulmuş, Asya Parlamenter Asamblesi’nin 14’üncü Genel Kurulu’na katılacak ve Azerbaycan yetkilileriyle görüşmeler yapacak.

TBMM Başkanı Kurtulmuş Azerbaycan’daBAKÜ – Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, beraberindeki parlamento heyetiyle Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Asya Parlamenter Asamblesi’nin 14’üncü Genel Kurulu’na katılmak üzere Azerbaycanda. Meclis Başkanı Kurtulmuş ve beraberindeki parlamento heyetini başkent Bakü’deki Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı’nda, Azerbaycan-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Ehliman Emiraslanov, Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı ve diğer yetkililer karşıladı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.