Çavuşoğlu beni küçük hesaplara karıştırmasın

Çavuşoğlu beni küçük hesaplara karıştırmasın
Yayınlama: 20.03.2024
A+
A-


Başkan Muhittin Böcek, “Alanyaspor tesisleri için 39 milyon TL yatırdım. Alanyaspor’un otobüsü de Büyükşehir Belediyesinindir. Devlette Devamlılık esastır. Bu anlayışla hizmet verdim. Kimin oy verip vermediğine bakmadan bunları yaptım” dedi

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun Alanyaspor Tesisleri ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren Başkan Muhittin Böcek, şu ifadeleri kullandı: “Bir video gördüm. Alanyaspor’un Başkanı Hasan Çavuşoğlu demişki ‘Ben Muhittin Başkanla görüştüm. Alanyaspor Tesisleri’ni yapmamasının nedeni Alanyalılar kendisine oy vermediği için’ demiş. Bir şeyi karıştırıyorlar. Ben 913 mahalle içinde bir tek mahallenin bile oyunu bilmiyorum, bilmeyeceğim dedim. Çünkü kimseyi ötekileştirmeyeceğiz dedim. Ancak Alanyaspor Tesisleri ile ilgili de buradan Alanya’ya bütün Türkiye’ye duyuruyorum.

AlanyasporTesisleri coğrafi yönüyle çok yanlış bir yere temel atılmış. Devlette devamlılık vardır. Devlet terbiyesi aldığım için, gittim Alanyaspor Tesisleri’ne 39 milyon TL para yatırdım, bugünün parasıyla 140 milyon liradır.Sizin paranız. Ancak oranın hafriyatını da Çavuşoğlu inşaat yapmıştır. Yani kendisi. Beni birileriyle karıştırmasın Alanyaspor’daki otobüs de Antalya Büyükşehir Belediyemizin otobüsüdür. Öyle küçük hesaplarla hiçbir zaman siyaseti spora karıştırmadım. Kimseyi de karıştırtmayacağım.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.