Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri

Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

Bu yıl 33.’sü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri, büyük bir coşku ve katılım ile devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Mahalli Sanatçı Mehmet Özbek ve ekibi, sahne alarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Korkuteli Belediyesi tarafından bu yıl 33.’sü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri kapsamında yapılan etkinlikler coşku ile devam ediyor. Panayır alanında yapılan etkinliklere her gün yüzlerde vatandaş geliyor. Dün akşam ise Mahalli Sanatçı Mehmet Özbek ve ekibi sahneye çıktılar. Yöresel türküleri en güzel şekilde seslendirdiler.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran; 23 Ağustos’ta başladığımız şenliklerimiz tüm hızı ve coşkusu ile devam ediyor. Etkinliklerimizin ilk günlerinde mahalli sanatçılarımız sahne aldılar, yöresel türkülerimizi seslendirdiler. Etkinliklerimiz bugün öğleden sonra Yörük Göçü ve Sünnet Şenliği ile devam edecek. Yarından itibaren de konserlerimiz var. 1 Eylül’de de güreşler ile son bulacak. Tüm vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum.” Diye konuştu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.