Mobil Trafik Tırı, Öğrencilere Trafik Eğitimi Verdi

Mobil Trafik Tırı, Öğrencilere Trafik Eğitimi Verdi
Yayınlama: 16.09.2024
Düzenleme: 16.09.2024 14:07
A+
A-

Emniyet Genel Müdürlüğü Mobil Trafik Tırı, Öğrencilere Trafik Eğitimi Verdi

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Mobil Trafik Tırı, Samsun’un Bafra ilçesinde öğrencilere trafik eğitimi verdi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TIRI SAMSUN’UN BAFRA İLÇESİNDE MOBİL TRAFİK EĞİTİM TIR’IN DA ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ. (AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY/SAMSUN-İHA)

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Mobil Trafik Eğitim Tırı ile Yürütülecek Eğitim Faaliyetlerine İlişkin Eğitim İşbirliği Protokolü” kapsamında Samsun’da okullarda trafik eğitimi veriliyor. Mobil Eğitim Tırı, yeni eğitim-öğretim döneminde trafik eğitiminin ve bilincinin arttırılması için okullarda konuşlanmaya başladı. Tır içerisinde, öğrencilerde trafik bilincini kazandırmaya yönelik hazırlanan materyaller eşliğinde bilgi aktarıldı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.