Abdurrahman Başkan’a büyük ilgi

Abdurrahman Başkan’a büyük ilgi
Yayınlama: 07.05.2023
A+
A-

Antalya MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği ziyaretlere ara vermeden devam ediyor

Başkan,geçtiğimiz gün Antalya’nın önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından ANSİAD Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Akın Akıncı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. TBMM’de Sanayi Komisyonu Üyesi olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, dernek üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

ANSİAD ziyaretinin ardından Türkiye Kamu-Sen Antalya Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kamu-Sen Konfederasyona bağlı Burdur, Isparta şube yöneticileri, Antalya Ülkü Ocakları ve Antalya TÜRKAV İl başkanlıklarının katılımlarıyla gerçekleşen genişletilmiş istişare toplantısına katılan Başkan’a ilgi büyüktü. Hınca hınç dolu salona çalışmaları hakkında detaylı bilgi veren Abdurrahman Başkan’a toplantıda Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’da hazır bulundu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.