Aile ve Gençlik Fonu’nun ikinci etap ödemeleri başladı

Aile ve Gençlik Fonu’nun ikinci etap ödemeleri başladı
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’nun ikinci etap ödemelerini Kurban Bayramı dolayısıyla öne çektiklerini belirterek, ödemeleri hesaplara yatıracaklarını duyurdu


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekildiğini ve bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, evlilik öncesi eğitim ve danışmanlık hizmetinden yararlanan, Mayıs ayında resmi nikahlarını gerçekleştiren 1.203 çifte toplam 180 milyon 450 bin TL ödeme yapacaklarını belirtti.

Bakan Göktaş, gençlerin evlilik sürecinde sağlıklı bir adım atmalarını ve mutlu bir aile hayatı kurmalarını desteklediklerini ifade etti.Bakan Göktaş, bu doğrultuda başvuru yaparak evlilik öncesi eğitim ve danışmanlık hizmetinden yararlanan, Mayıs ayı içerisinde de resmi nikâhlarını gerçekleştiren 1.203 çifte toplam 180 milyon 450 bin TL ödeme yapacaklarını bildirdi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.