Ajan denilen doktor, temizlikçi çıktı

Ajan denilen doktor, temizlikçi çıktı
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Bakan Koca’dan “yabancı uyruklu doktorun Mossad ajanı çıktığı” iddiasına yanıt

MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli düzenlenen operasyonda İsrail dış istihbarat servisi Mossad adına çalıştığı iddia edilen 34 kişiyi gözaltına alınmış ve 15’i tutuklanmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında yabancı uyruklu bir doktor olmadığını açıkladı. Söz konusu yabancı uyruklu kişinin temizlik görevlisi olduğu belirtildi.


‘Güvenlik soruşturması yapılmadan, hiçbir sınava tabi tutulmadan, diploma ve vatandaşlık alan’ doktor diye bahsedilen, temizlik görevlisinin de bir anlamda ‘sahte doktor’ haline getirildiği, böyle olması durumunda siyasi rant vaat eden iddia, şu yönüyle de şaşırtıcıdır: ‘Ajan olduğu tespit edilen şahıs İstanbul’da, Gazzeli hastaların tedavi edildiği bir Göçmen Sağlığı Merkezinde çalışıyormuş.’ Gazzeli hastaların bu gibi yerlerde değil, Ankara’daki büyük hastanelerde tedavi edildiği herkesçe biliniyor.

Şahıs temizlik görevlisi
Milli istihbarat teşkilatının gurur verici başarısını başka konularla ilişkilendirerek yalan ve iftiraya sarılanların ayıbı kısa sürede ortaya çıkmıştır. Alışkanlık haline gelen yalanlarsa kişilerin kendi şahsiyetlerine suikastıdır.Talep ettiğimiz, hakikate saygıdır!”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.