Aldiana Club Side Beach’e 10 Tam Puan

Yayınlama: 16.07.2024
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Biz Türkler Avrupa’ya ya da Dünya’nın herhangi bir ülkesine, önemli şehir ve konaklama merkezlerine gittiğimizde hep ülkemizde ki hizmet anlayışı ile karşılaşmayı hayal ederiz. Oysa hiçte öyle değildir. Adı Avrupa ama kendine Avrupa. Müşteri Memnuniyeti mevzuları bizim ülkemiz konaklama merkezlerinde ki kadar duyarlı değildir. 2016 da Expo için ülkeler arası bayrağı kapabilme mücadelesinde Fransa’nın Parisi’nde ki müthiş yarışı takip edenlerdenim.
Yeme içme ve aradığın hizmet ve menüleri bulabilme hasreti yüzünden bir an önce Antalya ya dönmek istemiştik. Ne kahvaltısında, ne akşam yemeğinde ne de verilen hizmette hiçte bizim gibi değiller. Hatta fersah fersah gerideler. Avrupa kendi içinde bu turistik ziyaretleri yaparken gördüğü manzara karşısında tıpkı bizim gibi düşünmektedir. O yüzden rotayı Türkiye ye çevirmektedirler.
Özellikle sunulan Türk Mutfağının eşsiz çeşitleri ve kendilerine sağlanan konaklayan misafirlerin gönlü giren organizasyonlar, animasyonlar, hizmet veren personelinde yöneticisine kadar müşteri memnuniyeti için çaba harcayan kadrolar hiçbir yerde bulunamamaktadır.

Bu güzel imkan ve olanakları fırsata çevirmek için özellikle Antalya’ya akın akın gelen başta Avrupa ülke vatandaşları seçkin otellerde konaklayarak bu hayallerini gerçekleştirmektedirler. Bize biraz da naz yaptıklarını, mız mızlandıklarını, hatta bir elim yağda bir elim de hep bal da kalsın görmemişliklerinin de şahidiyiz.
Antalya da müşteri memnuniyetini en üst seviye de tutan otellerin arasında Aldiana Club Side Beach’e konaklama da sunulan memniyeti yedi yıldızlı seviyelere taşıdığını gözlerimle gördüm, hassetten yaşadım ve izledim. Tüm bu güzelliklerin yanında, eşsiz imkan ve olanakların sunulmasına kadar, personelin muhteşem gayreti , yöneticilerin inanılmaz organizasyonu tatili unutulmaz kıldığını belirtmek isterim
Esas anlatmak istediğim ise hep söylerim, dile getiririm neden yabancılara kendi ülke dilimizde fasulyeyi, pilavı, kaburga dolmasını, menemeni söylemeyiz de ille onların dilinde yazıp çizme sevdasındayız diye hayıflanırım. Aldiana Otel düzenlediği Türk Gecesi ile tüm bu tabuları yıkıyor, Akşam yemekleri için restaurantta bulunanlar Osmanlı Saray Müzik ezgisinden, Türkçe Pop sanatçılarımızın en güzel şarkılarına, hatta hatta Orhan Baba’nın o eşsiz mana yüklü eserlerine kadar Bizim müziklerimize yer vermesi inanılmaz muhteşem bir olay. Restaurant bölümü ve dış bahçe kısmında Türk Bayrakları ile donatılması, personelin kırmızı beyaz giyerek ‘-Burası Türkiye Kırmızı-Beyaz Bize Çok Yakışıyor” diye şaaak diye ortaya koyulması göğsümüzü kabartıyor, başımızı bir kez daha dik tutuyor.
Yazacak çok şey var. 7 yıldızdan söz ediyoruz. Ben bu manzara karşısında etkilendim, gururlandım, bi o kadar da mutlu oldum ki gökteki yıldızları aldım taktım kapının girişine, topladım topladım otel içine serpiştirdim. Başta otel sahipleri olmak üzere, otel yöneticileri, kusursuz hizmete amade güler yüzlü personeli bir kez daha yürekten tebrik ediyorum. Türkiye de Türk usulü müzik de dinleyeceksiniz, Osmanlı Dönemini hatırlatan ses ve ensturman sanatçılarına da kulak vereceksiniz, Orhan Baba’yı da Türk Pop Müziğini de dinleyeceksiniz. Bunu yapan, bu yüzden kararlılığını ortaya koyarak eğilmeden, bükülmeden Burası Türkiye diye görünüşü ile tüm benliği ile kendini ortaya koyan otelimize sonsuz teşekkür ediyorum. Gururlandım, mutlu oldum. Ne güzel ne güzel…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.