Almanya, Berlin diye ölüp dirilenler

Almanya, Berlin diye ölüp dirilenler
Yayınlama: 26.02.2023
Düzenleme: 26.02.2023 14:33
A+
A-

Güçlü ekonomisi ve Dünya da marka olan teknoloji, otomobil ve diğer patentleri ile önde gelen ülkesi Almanya’nın Başkenti Berlin de mutsuzluk hakim

Almanya’nın Başkenti Berlin  merkur.de Felix Herz ismindeki gazeteci 50 bin kişi üzerinde yapılan bir araştırmayı yayınladı. Buna göre Güleryüzlü, içten, samimi eyaletler sıralamasında Bayern Birinci olurken en kötüsü ise Başkent Berlin olduğunu açıkladı.

Sabah karanlığında işe başlayıp akşam karanlığında işe giden ve bunun dışında sadece hafta sonu Pazar günleri tatil yapabilen ülke insanları arasında Berlin’de adeta sosyal hayat durmuş durumda. İş hayatı ve çalışma dünyası Başkentte daha çok ön plana çıkıyor.

Sürekli çalışan ve çalışmak zorunda kalan Yerli ve Yabancı Berlin de yaşayanların bu durumu yüzlerine, duruşlarına ve insanlar arasında ki diyaloga da yansıyor. Ülkelerin büyük kentlerinde yaşanan bu durum diğer Avrupa ülkelerinde olması mümkün. Ancak Berlin’i İstanbul gibi Taşı Toprağı Altın diye yeni gidenler umdukları hayatı ve yaşantıyı genellikle bulamadığı bu yüzdende ya şehri terk ettikleri, ya da geldikleri ülkelere geri döndükleri açıklanıyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.