Altılı masanın ORMANCI’sı Kim ?

Yayınlama: 18.03.2023
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Genel Başkanım diye hala masada oturanlar…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masada kalkıp yeniden geri dönüşü ve bu gidiş gelişleri Masada ki parti genel başkanları bön bön bakarak izlediklerine hepimiz şahit olduk. Bunun ötesinde bir konu var ki Meral Akşener Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarını öne sürmesine Partilerin genel başkanların hiç birinin gıkı çıkmadı. Yani kocaaaa Genel Başkanlar, binlerce insana hitap eden şahsiyetler bir anda iki adım geride kaldılar bu esen rüzgar nedeniyle.

Yaşanan bu durum karşısında Altılı Masa da bulunan Genel Başkanlar bulundukları  konum ve makamın ağırlığını ne kadar koruyabildikleri tartışılır. İki Belediye Başkanı genel başkanım diye şehir şehir dolaşanların masa da ki ağırlığı ve etkisi, gücü düşündürücü anlayacağınız.

Yani iki belediye başkanının genel başkanların önüne geçtiğini herkes gördü ve cümle alem farkında.  Genel Başkanım diye masanın etrafında aylarca oturup görüntü verenlerin hiç mi parti duruşu yoktu, Hiç mi içlerinde esen fırtına yoktu ? Hiç mi siyasi karakterleri yoktu ? Meral Akşener beğenirsiniz beğenmezsiniz bir tavır ortaya koydu, yanlıştır doğrudur birileri zorlamıştır, kulağına üflemiştir, esmiştir bilemeyiz ama içinde ki fırtınada yelkenlerini rüzgara bıraktı.

Ama diğerleri ? Yani seçim de yüzde 1-2 oy oranı çıkması muhtemel parti genel başkanları. Hatta içinde Başbakanlık yapmış, Bakanlık yapmış olan siyasetçiler… Kime ne anlatıyorsunuz, Kime ne söyleyeceksiniz ? İnsana sormazlar mı Meral Akşener masadan kalktığı zaman sizde Parti ve Şahsi  hiç mi  karakteriniz yoktu ?  Bugün Hala daha Akşener’in masadan kalkmasının sarsıntısı sürüyor. Artçı sarsıntı gibi Altılı Masa. Sarsıntı, masanın hangi ayağından geleceği, suskunluğun nereye kadar devam edeceği belli değil. Yani güven vermeyen bir vukuatlı masa. Yazdığım önceki yazılarımda demiştim ki masayı kim dağıtır bilinmez. Dağıtsa, yıksa ancak Ormancı Yıkar Masayı demiştim.  Ee burada Ormancı kim oluyor şimdi ? Onun da cevabını siz bulun canım !

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.