Antalya Atatürk Devlet Hastanesi taşınması durduruldu

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi taşınması durduruldu
Yayınlama: 31.05.2024
A+
A-

ADH WhatsApp gruplarında yer alan baş hekimlik yetkililerine ait olduğu öne sürülen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Değerli Hocalarım, hepinize iyi akşamlar diliyorum.İl sağlık müdürlüğünce alınan karar neticesinde, taşınma planında gelişen aksaklıklar nedeniyle servis ve yoğun bakım ünitesi yataklarımız B blok 9.kat hariç tekrar yatışa açılmıştır. Gerekli geniş deklarasyon bölümler bazında pazartesi sabahı idaremizce yapılacak olup sabrınıza sığınıyorum. Eskisi gibi yatış gereken ve tedavisi hastanemizde yapılabilecek tüm hastalarımıza kapılarımızı açıyoruz.Konuyla ilgili hassasiyetinizi rica ediyorum, iyi çalışmalar diliyorum.

Bakanlığımız ve müdürlüğümüzce yapılan son değerlendirmeler sonucunda hastane binamızdaki fiziki koşullar nedeniyle hastanemiz kapatılmadan riskli bölümlerin yükü azaltılarak gerekli taşınma süreçleri aşama aşama bakanlığımızın hastane yatırım planları ile koordine şekilde devam edecek olup B bloktaki yatış kapasitesi nitelikli hale getirilerek ameliyathane ve servis işlemleri devam edecektir. Bu süreçte elektif ve acil ameliyatlarımız ve yatışlarımız devam edecektir. Personel planlamaları tekrar yapılacaktır. Bu zorlu süreçte destekleriniz için çok teşekkür ederim. Kapatılma; ilk kazma vuruluncaya kadar Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde sürdürülecek.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.