Antalya DEM’den, Antalya CHP ye oy yok

Antalya DEM’den, Antalya CHP ye oy yok
Yayınlama: 07.01.2024
Düzenleme: 07.01.2024 23:51
A+
A-

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan’dan CHP’ye tepki: Bize salon vermeyen Antalya Büyükşehir Belediyesine, oy yok,” dedi

Partisinin Antalya il kongresinde konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, kongre için salon talebini geri çeviren CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Bakırhan, ”Oyumuzu alacaksın, oyumuzla saltanat kuracaksın. Ama Kürtler salon talep ettiği zaman vermeyeceksin? Biz işbirliği de yaparız, güç birliği de yaparız, her masada da otururuz. Ama biz asla bir faşiste, ırkçıya, bizi yok sayana salon vermeyene oy vermeyiz.” ifadelerini kullandı.

M.Böcek mezar yeri bile göstermedi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bir tepki de DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık’tan geldi. Bakırhan’ın sözlerini alıntılayan Sakık, “Geçen yıl İsviçre’de kaybettiğim yengemi Antalya’da defnetmek istediğimizde mezar yeri bile vermemişti o M. Böcek. Siz oy moy yok!” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.