Antalya firmasından sinemaya destek

Antalya firmasından sinemaya destek
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-

Antalya’da faaliyet gösteren, yangın sistemleri, elektronik mekanik ve otomatik söndürme sistemleri üreterek yangın sektöründe adından söz ettiren Adalya Yangın,  7 Haziran’da vizyona girecek olan macera filmi “Sihirli Ormana Yolculuk” filmine sponsor oldu, sinemaya destek verdi.

Yönetmenliği Şiar Zaim’in yaptığı ‘Sihirli Ormana Yolculuk’ çocuk filmi, Antalya’da 3 sinemada birden gösterime giriyor. Antalya firması olan Adalya Yangın’ın da sponsor olduğu çocuk filmi ‘Sihirli Ormana Yolculuk’, çocuklarıyla filme eşlik eden yetişkinlere de keyifli anlar yaşatacak.

AMACIMIZ KÜÇÜK YAŞTA BİLİNÇLENDİRME!

Sinema filmine verdikleri sponsorluk desteği ile dikkat çeken Adalya Yangın işletme sahibi Ersan Gökoğlan, sanata ve sinema sektörüne verilen desteğin önemine değindi. Çocuk filmine sponsor olma nedenlerini de anlatan Gökoğlan, yaptıkları işin güvenlik açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Gökoğlan açıklamasında şunları söyledi. ‘Öncelikle sektöre destek olmak için firma olarak gereken katkıyı vermek istedik. Ayrıca, çocuk filmi olması nedeniyle yangın ve yangına müdahale için gerekli olan ve hayati önem taşıyan elektronik, mekanik ve otomatik söndürme sistemlerinin çocuk yaşta zihinlere kazanmasını hedefledik. Bilinçli bir toplum için çocuk yaşta işlenecek her bilgi, hayatın ilerleyen yıllarında duyarlılık halini alacaktır. Diğer taraftan sinema sektörüne verilen destek, o sektörün de yaşamasını sağlayacaktır. Farklı projelere Adalya Yangın olarak destek vermeye devam edeceğiz. Filme emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık. 7 Haziran’da vizyona girecek filme sinemaseverleri davet ediyor, iyi seyirler diliyorum.”

FİLM HAKKINDA
Sihirli Ormana Yolculuk, Alex ve Maria üzerinden dostluk mesajı verirken, ayrıca harika bir eğlence serüveni sunuyor. Bol tuzaklı, şaşırtmalı ve maceralı yollardan dostluklara, birlikte olmanın gücünü konu alan film, çocuklarıyla filme eşlik eden yetişkinlere de keyifli anlar yaşatacak kalitede.

Yönetmen koltuğunda Şiar Zaim’in oturduğu filmin yapımcısı Asuman Zaim

Uygulayıcı Yapımcısı Taner Günay, Sanat Yönetmeni Serap Çetintürk, Genel Koordinatörü Mesut Yılmaz, Görüntü Yönetmeni ise Sercan Üçtepe olarak açıklandı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.