Antalya Mesut Kocagöz ve 11 Hazirana kilitlendi

Antalya Mesut Kocagöz ve 11 Hazirana kilitlendi
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-


Antalya 11 Haziran Salı günü yapılacak davaya kilitlendi. Aralarında ANET eski Genel Müdürü Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ünde bulunduğu 5 kişi mahkeme karşısına çıkacak.

Öte yandan duruşmanın yapılacağı 11 Haziran günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret edecek. Sarısu Teleferik Hattı’nda kaza meydana gelmişti. 5 numaralı direğin 28 numaralı kabine çarpması ile meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 7 ise kişi yaralanmıştı. 184 kişinin mahsur kaldığı kaza sonrası burada mahsur kalan vatandaşlar 21 saatin sonrasında kurtulmuştu.


11 Haziran Salı günü Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek davada sanıkların “taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma” ve “trafik güvenliğini taksirle tehlikeye sokma” suçlarından 27’şer yıla kadar hapisle cezalandırılmaları isteniyor. Tutuklamayı haksız bulan vatandaşlar, bu mahkemede Kocagöz’ün serbest bırakılacağın düşünüyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.