Antalya Turizm Fuarı yurt içi etkinlikleri listesinde

Antalya Turizm Fuarı yurt içi etkinlikleri listesinde
Yayınlama: 13.06.2023
A+
A-

Antalya Turizm Fuarı Sağlık ve Spor Turizmi için “Desteklenen Yurt İçi Etkinlikler” listesine alındı.

Ülkemiz, sağlık ve spor turizmi alanında büyük bir potansiyele sahip olan ve dünya çapında tanınan bir destinasyondur. Türkiye’nin sağlık ve spor turizmi sektöründeki büyümesini teşvik etmek ve uluslararası pazarda rekabet avantajı sağlamak amacıyla T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından çeşitli destekler ve teşvikler sunulmaktadır. Bu kapsamda başvurumuz sonucu, Antalya Turizm Fuarı Sağlık ve Spor Turizmi için “Desteklenen Yurt İçi Etkinlikler” listesine alındı.

Sağlık ve Spor Turizmi firmalarının ATF23’e katılmaları durumunda %60 oranında stantlı katılım desteğinden yararlanmaları mümkündür.

Antalya Turizm Fuarı, konaklama sektörü ve paydaşları için birbirinden farklı pazarları ve turizm paydaşlarını aynı zamanda aynı mekânda buluşturan, ilgili sektörlerin ulusal ve uluslararası profesyonellerini bir araya getirerek gelecek ayların olası gelişmelerinin değerlendirildiği, birebir pazarlama fırsatlarının oluşturulduğu, 2.000 uluslararası seyahat acente profesyonelinin davetli olduğu, alıcı ile ürün sahibini doğrudan buluşturan Türkiye’nin en yenilikçi ve en verimli turizm fuarıdır.

ATF ile markanızı pazar ve uzmanlıkları olan acentelere, operatörlere, potansiyel markalara, ajanslara ve farklı endüstrilerin bileşenleri olan hizmet sağlayıcılarının profesyonellerine tanıtabilir, ilişkilerinizi pekiştirebilir, imkân, yöntem, bilgi, kişi ve kurumlar ile buluşabilirsiniz. İşletmelerinizin ve bölgelerinizin hizmetlerini pazarlayabilir, yeni ticaret sezonuna taze bir vizyon ile start vererek marka bilinirliğinizi ve farkındalığını artırabilirsiniz.

Antalya Turizm Fuarı örneği olmayan konseptiyle katılımcılara anahtar teslim hizmet sağlar. Standart dizaynı, sadeliği ve daha önce hiç görülmemiş konsept bütünlüğü ile tüm katılımcılara fuarda benzersiz bir hizmet anlayışı sunuyor. Stant dizaynı, kurulumu, yiyecek – içecek hizmeti, ücretsiz internet hizmetlerini bir paket halinde sunuyor. ATF’nin katılımcıları ise iki günlük fuar boyunca sadece iletişim ve iş birliğine konsantre oluyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.