Antalya’da sahiller, yat turizmi, beach kulüp, pansiyonlara denetim

Antalya’da sahiller, yat turizmi, beach kulüp, pansiyonlara denetim
Yayınlama: 17.06.2024
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanlığı turizm beldeleri için harekete geçiyor

Yaz döneminde başta Antalya, Muğla ve İzmir olmak üzere eğlence mekanları, yat turizmi, beach clupların yanı sıra otel ve pansiyonlara yönelik saha denetimleri gerçekleştirecek olan ekipler, hasılat tespitleri yapacak ve günübirlik konut kiralamalarına ağırlık verecek. Hatırlanacağı üzere Bakan Şimşek, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye büyük önem verdiklerinin altını çizmiş ve denetimlerin sıkılaşacağını söylemişti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye büyük önem verdiklerinin altını çizmiş, bu yöndeki denetimlere ilişkin, “Elde edilen sonuçlar üzerine gerekli işlemler yapılacak. Kayıt dışı ekonomiyle mücadelemiz tavizsiz ve güçlü şekilde devam edecek.” açıklamasında bulunmuştu. Ekiplerce, yaz aylarında başta Antalya, Muğla ve İzmir olmak üzere turizm beldelerinde denetim gerçekleştirilecek.

Bu amaçla Antalya, İzmir ve Muğla’ya yüzlerce denetim personeli takviyesi yapıldı. Gece faaliyet gösteren eğlence mekanları, yat turizmi, plaj kulübü diye de bilinen beach clubların yanında otel ve pansiyonlara yönelik saha denetimleri gerçekleştirilecek. Denetimler kapsamında restoranlar, işlek cadde ve sokaklardaki işletmeler de yer alacak.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.