Antalyaspor iyi başladı kötü bitirdi: 5-2

Antalyaspor iyi başladı kötü bitirdi: 5-2
Yayınlama: 01.09.2024
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Rams Başakşehir sahasında Antalyaspor’u geriden gelerek 5-2 mağlup etti.

Karşılaşmaya 2. ve 41 dakikada Sam Larsson’un attığı şık goller ile üstün başlayan Alex de Souza’nın öğrencileri, 43’de Joao Figueiredo’nun golüne engel olmasa da soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İkinci devrede 62. dakikada Deniz Türüç’ün serbest vuruşunda eşitliği yakalayan Rams Başakşehir, skoru 2-2’ye getirdi. ilk olarak 64. dakikada sahneye çıkan Krzysztof Piatek ise 72 ve 80’de attığı gollerle hat-trick yaptı ve takımına 5-2’lik galibiyeti hediye etti. 

Böylelikle Çağdaş Atan’ın ekibi bir maç eksik olmasına karşılık 7 puana yükseldi. Antalyaspor ise 4 paunda kaldı. Rams Başakşehir gelecek hafta Sipay Bodrum FK deplasmanına konuk olacak. Akdeniz ekibi ise Adana Demirspor’u konuk edecek.

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Bilal Gölen, Murat Şener

RAMS Başakşehir: Muhammed Şengezer, Kemen, Hamza Güreler, Opoku, Lima, Berat Özdemir (Dk. 87 Onur Ergün), Deniz Türüç, Pelkas (Dk. 46 Berkay Özcan), Figueiredo (Dk. 83 Crespo), Serdar Gürler (Dk. 83 Davidson), Keny (Dk. 46 Piatek)

Antalyaspor: Kenan Piric, Erdoğan Yeşilyurt, Gerxhaliu, Kelven, Burak İngenç, Erdal Rakip (Dk. 67 Gaich), Kaluzinski, Djenepo (Dk. 82 Soner Dikmen), Safuri (Dk. 82 Van de Streek), Larsson, Samudio

Goller: Dk. 2 ve Dk. 41 Larsson (Antalyaspor), Dk. 43 Figueiredo, Dk. 62 Deniz Türüç, Dk. 64, Dk. 72 ve Dk. 81 Piatek (RAMS Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 23 Erdal Rakip, Dk. 75 Safuri (Antalyaspor), Dk. 76 Piatek (RAMS Başakşehir)

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.