Antalyasporlu Küçük Beren’den Aquatlon’da Büyük Başarı

Antalyasporlu Küçük Beren’den Aquatlon’da Büyük Başarı
Yayınlama: 20.08.2024
A+
A-



Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen Aquatlon 2. Etap Bölge Müsabakaları 18 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşti.

5. Bölge yarışlarının yapıldığı Denizli’de Antrenör Remzi Kaya Aksuoğlu ile birlikte yarışan Antalyaspor’un 2015 doğumlu sporcusu Beren Koç, 9 yaş kategorisinde birinci olurken; 9-10 yaş sporcuların birlikte değerlendirildiği M1 kategorisinde ise dördüncü sırayı aldı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu ve çevresinde 100 metre yüzme ve 800 metre koşu etapları ile tamamlanan 2. Etap yarışlarına 5. Bölge şehirleri olan Antalya, Denizli, Muğla, Burdur ve Isparta illerinden sporcular katıldı. Haziran ayının ilk haftasında koşulan ilk etap müsabakasında ikincilik elde eden Koç, bir sonraki yarışmada derecesini geliştirerek çalışmalarının karşılığını aldı.

Bölgesel Triatlon Ligi Aquatlon 5. BölgeYarışları’nın üçüncü ve son etabı Antalya’da gerçekleşecek. Sporcuların elde ettikleri derecelerin Aquatlon Türkiye Şampiyonası için belirleyici olacağı Antalya etabında Antalyasporlu Beren Koç, ev sahibi avantajı da kullanarak birincilik unvanını korumayı hedefliyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.