Antalyaspor’un Milli Voleybolcusu Başarılara Devam Ediyor

Antalyaspor’un Milli Voleybolcusu Başarılara Devam Ediyor
Yayınlama: 30.08.2024
A+
A-

İçerisinde bulunduğumuz Ağustos ayının başında Romanya’nın Lisa kentinde düzenlenen U20 Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonasında partneri Ceylin Sayar ile birlikte “Balkan İkincisi”

Gümüş madalya kazanan Emir Tur Antalyaspor voleybol takımının başarılı sporcusu Su Şimdin; bu sefer de Dünya Şampiyonasında ay yıldızımızı ana tabloya yazdırma başarısını gösterdi.

Çin’in Shaanxi eyaletine bağlı Shangluo kentinde düzenlenen 2024 FIVB Plaj Voleybolu U19 Dünya Şampiyonası’nda kuma çıkan Su Şimdin ve Ceylin Sayar ikilisinden oluşan U19 Kadın Plaj Voleybolu Milli Takımımız, Elemelerin ikinci turunda Avustralya takımını 2-0 (21-15, 21-18) mağlup etti ve üçüncü tura yükseldi. Millilerimiz, üçüncü turda Macaristan’a 2-1 (11-21, 21-13, 15-12) mağlup olmasına rağmen adını ana tabloya yazdırmayı başardı.

U19 Kadın Plaj Voleybolu Milli Takımımızın grup aşamasındaki rakipleri daha sonra belli olacak.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.