ARO dan rehberlere eğitim turu

ARO dan rehberlere eğitim turu
Yayınlama: 12.01.2023
Düzenleme: 24.03.2023 20:55
A+
A-

Antalya Rehberler Odası tarafından (ARO) Antalya Arkeoloji müzesi’nde rehberlere eğitim turu düzenlendi

Antalya rehberler odası tarafından üyelerine Antalya Arkeoloji müzesi’nde gerçekleştirilen eğitim turuna Antalya rehberlik Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayı da rehber katıldı.

Antalya arkeoloji Müzesi’nin turistik katma değerine hizmet amaçlı mesleğe yeni adım atmış olan rehberlere ve tecrübeli rehberlere müzedeki arkeolojik eserler detaylı olarak anlatıldı. Antalya bölgesinin en büyük müzelerinden birisi olan arkeoloji müzesinde özellikle yer alan Perge antik kentinin eserleri detaylı olarak işlendi.

Antalya rehberler odasına kayıtlı profesyonel turist rehberleri geziden çok memnun olduklarını ve eğitici bir turun gerçekleştiğini bildirdiler. Rehberler Odası Başkanı Yalçınkaya, eğitim turlarının sıklıkla devam edeceğini belirtti

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.