Hülleci CHP li üyelerden art arda istifa haberleri

Hülleci CHP li üyelerden art arda istifa haberleri
Yayınlama: 05.03.2023
A+
A-

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkarak 6’lı Masa’dan ayrılması yerel siyasette de etkisini gösterdi.

İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Meclisi’nde grup kurabilmesi için İYİ Parti’ye geçen CHP’li üyelerin partilerine dönmek için İYİ Parti’den istifa etmeye başladıkları iddia edildi. Akşener’in atacağı yeni adım merakla beklenirken, yerel siyasette de dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde grup kurabilmeleri için yerel seçimlerden sonra İYİ Parti’ye geçen CHP’li üyelerin art arda istifa ettikleri öne sürüldü. Gazeteci Murat Yetkin sosyal medya hesabından ABB kaynaklarından aldığı bilgiyi, “İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Meclisi’nde grup kurabilmesi için İYİ Parti’ye geçen CHP’li üyeler partilerine dönmek üzere İYİ Partiden istifa etmeye başladı” sözleriyle duyurdu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.