Asgari Ücret 17 bin TL

Asgari Ücret 17 bin TL
Yayınlama: 27.12.2023
Düzenleme: 27.12.2023 21:38
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetiyle Ankara’da bir araya gelen işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin toplantısının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni asgari ücretin 17 bin 2 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Yüzde 49’luk artış sonucunda asgari ücretin işverene maliyeti 23 bin lirayı aştı.

Milyonların merakla beklediği yeni asgari ücret belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetiyle Ankara’da bir araya gelen işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni asgari ücreti 17 bin 2 lira olarak açıkladı. Yüzde 49’luk artış sonrası asgari ücretin işverene maliyeti 23 bin lirayı aştı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.