Aşk adamı okul müdürü

Aşk adamı okul müdürü
Yayınlama: 04.04.2023
A+
A-

Antalya’da okul da yaşanan müdürün aşk yolculuğu herkesi şaşırttı.

Okul müdürü S.Ö. (48), öğretmen eşi N.Ö.’yü, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle aldattığı için hakkında soruşturma açılarak görevinden alınıp başka bir okula öğretmen olarak gönderildi. S.Ö.’nün bu kez de gönderildiği okulda bir veliyle ilişki yaşadığı ileri sürülmesi üzerine eşi tarafından boşanma davası açıldı. Dava dilekçesinde, S.Ö.’nün ikinci bir veliyle daha ilişkisi olduğu iddiası yer aldı.


Şikayet üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce S.Ö. hakkında soruşturma açılırken, diğer yandan eşi N.Ö. ‘zina’ suçlamasıyla boşanma davası açtı. Aile Mahkemesine açılan boşanma davası sürerken, olayların ortaya çıkması sonrası S.Ö.’nün aynı okuldaki öğretmen eşini diğer öğretmenlerin yanında hakaret edip tehditte bulunması üzerine bu kez savcılık tarafından verilen 1 aylık uzaklaştırma kararı sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce S.Ö.’nün görev yeri değiştirilerek aynı ilçedeki İmecik İlkokulu’na gönderildi.


Boşanma davası dilekçesinde, S.Ö.’nün yine Yaşar Sadi Tekin İlkokulu’nda sınıfındaki başka bir öğrencinin velisi M.A. ile de ilişki yaşadığı iddiaları yer aldı. İki aldatma iddiasına ilişkin boşanma davası dosyasında birçok delil sunuldu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.