Avrupa Pist Şampiyonasında Gümüş Madalya

Avrupa Pist Şampiyonasında Gümüş Madalya
Yayınlama: 12.07.2023
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak,  23 Yaş Altı Gençler Avrupa Pist Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan milli sporcu Ramazan Yılmaz’ı kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak,  Portekiz’in Anadia şehrinde düzenlenen 23 Yaş Altı ve Gençler Avrupa Pist Şampiyonası’nın ilk gününde gümüş madalyanın sahibi olan milli sporcu Ramazan Yılmaz’ı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Bak, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Portekiz’de düzenlenen 23 Yaş Altı Gençler Avrupa Pist Şampiyonası’nda Türkiye’nin bisiklet tarihinde Avrupa ve dünya şampiyonalarındaki ikinci madalyayı kazanmanın gururunu bize yaşatan genç sporcu kardeşim Ramazan Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Devam eden organizasyonda piste çıkacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.