Bağımlılıkla Mücadelede Bölgesel Toplantı

Bağımlılıkla Mücadelede Bölgesel Toplantı
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

İçişleri Bakanlığının 2022-2024 Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı kapsamında Antalya Valiliği koordinesinde Adana, Burdur, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Konya, Mersin ve Osmaniye Valilerinin katılımıyla Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Metamfetamin ile topyekun mücadele etmek için alınacak tedbirler ve iller arasındaki koordinasyonu artıracak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Video Konferans Sistemiyle gerçekleştirilen Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısının ardından Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda Vali Hulusi Şahin başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra, Vali Yardımcısı Tahsin Aksu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, ilgili kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda Antalya İl Jandarma Komutanlığı adına Jandarma sorumluluk alanlarında uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar ve yakalamalar anlatılırken İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından da bağımlılıkla mücadelede dezavantajlı guruplara yönelik yapılan sosyal, kültürel faaliyetlere değinildi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.