Bakan Ersoy göçük altında kalmaktan son anda kurtulmuş

Bakan Ersoy göçük altında kalmaktan son anda kurtulmuş
Yayınlama: 15.02.2023
Düzenleme: 15.02.2023 22:01
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli ikinci depreme Malatya Valiliği’nde yakalanan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy‘un göçük altında kalmaktan son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

6 Şubat Pazartesi saat 13:24’te 7.6 büyüklüğünde gerçekleşen ikinci depreme Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Valiliği’nde yakalandı.

Kamu bürokrasisiyle deprem koordinasyon toplantısı yapmak için dört katlı valilik binasında bulunan bakan Ersoy, vali ve AFAD temsilcileri ile toplantı salonuna geçmeden önce lavaboya uğradı. Bu sırada meydana gelen depremde 4 katlı Malatya Valiliği’nin toplantısı salonu çöktü.

Eğer doğrudan toplantıya geçilseydi büyük felaket yaşanabileceği belirtiliyor.

Depremde valilik binasının hasar görmesinin ardından kamu bürokrasisi Malatya Acil Durum Koordinasyon Merkezi’ne geçti ve çalışmalar buradan yürütüldü.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.