Bayrağımız Spil Dağı’nın zirvesinde

Bayrağımız Spil Dağı’nın zirvesinde
Yayınlama: 10.11.2023
A+
A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yılında Manisa’da gökyüzünü balonlar renklendirdi, jandarmanın bayrağı 1571 metre yüksekliğindeki Spil Dağı’nın zirvesine dikildi

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN EBEDİYETE İNTİKAL EDİŞİNİN 85. YILINDA MANİSA’DA GÖKYÜZÜNÜ BALONLAR RENKLENDİRDİ, JANDARMANIN BAYRAĞI 1571 METRE YÜKSEKLİĞİNDEKİ SPİL DAĞI’NIN ZİRVESİNE DİKİLDİ. ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI İÇİN MEVLİDİ ŞERİFİN DE OKUNDUĞU MANİSA’DA SAATLER 09.05’İ GÖSTERDİĞİNDE SEYİR HALİNDEKİ ARAÇLARINI DURDURAN MANİSALILAR SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU. (ÖNDER AYDIN – SADIK CANGEL/MANİSA-İHA)

Manisa’da saatler 09.05’i gösterdiğinde çalan korna ve siren sesleriyle birlikte vatandaşlar 2 dakikalığına Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundu. Ebediyete intikal edişinin 85. yılında büyük bir özlemle anılan Atatürk için Manisalı çocuklar düşüncelerini yazdıkları 100 balonu gökyüzüne salarken, Manisa İl Jandarma Komutanlığı Arama-Kurtarma Timi (JAK) Spil Dağına bir zirve tırmanışı gerçekleştirildi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.