BBP’nin 8 Kahramanı UNUTULMADI !

BBP’nin 8 Kahramanı UNUTULMADI !
Yayınlama: 19.05.2023
Düzenleme: 22.05.2023 18:20
A+
A-

Kahraman olarak anılmak mı? Yoksa Kaosa sürükleyen olarak mı hatırlanacak ?

Türk Siyasi Tarihinin en karanlık dönemlerinde yaşanan çıkmazlar Kahramanların aldığı doğru kararlar ile ülkenin kaosa sürüklenmesinin önüne geçilmişti.  1997 yılında aylardır kurulamayan hükümet başsız kalmış bir ülkenin daha fazla Dünya ya rezil olmaması için BBP ‘nin 8 milletvekili ve Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu hükümetin kurulmasını sağlayarak bu karanlığın sona ermesini sağlamıştı.

Bugün Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur ’a kalması nedeniyle adeta satranç tahtasında ki gibi hamleler yapılmaya çalışılıyor. Oysa bugün tam otuz yıl önce yaşanan gelişmeler tarihin bir kez daha tekerrür ettiğine şahit oluyoruz. Bugün doğru kararı alacak olanlar Ya kahraman olacaklar, ya ülkeyi karanlığa sürükleyenler olarak yıllarca böyle anılacak. Dün, Muhsin Yazıcıoğlu  ve 8 Kahraman ülke sevdalısı milletvekilinin aldığı kararlar ile en güzel şekilde anılıyor.

Bugün ülkenin bekası, şahsiyeti, başarısı ve başlatılan kalkınma hamlelerinin sürekliliği için tarihin yeniden tekerrür etmesi bekleniyor. Doğru kararı alanlar yıllar sonra ya kahraman , ya da egoları yüzünden ülkeyi kaosa sürükleyenler olarak anılacak.

NOT. Bu yazının üzerinden geçen bir kaç gün sonra ATA ittifakı kararını Cumhur İttifakına destek vereceklerini açıkladı. Yani Eğer bu destek verilmemiş olsaydı İstikrar, başlanan bir çok proje, 49.5 lik bir tercihin her konuda ki beklentisi bir anda bitecek, ülkenin üzerinde kara bulutlar dolanıyor olacaktı. Kaldı ki avrupa ülkeleri elini ovuşturarak beklemekteydi. Tüm art niyetli hesap ve kitap yine bir kez daha tutmadı. ATA İfttifakın yüzde 5.2 lik oy potansiyeline ulaşmasında emeği geçen ATA ittifakının her .bir seçmeni ve oyu KAHRAMANDIR, yıllar sonra KAHRAMAN olarak anılacaktır

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.