BBP’nin kahramanları ve şimdikiler

Yayınlama: 19.05.2023
Düzenleme: 20.05.2023 00:56
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

1987 yılı Türk Siyasetinin ve TBMM nin en karanlık dönemi.  O yılları hatırlayanlar iyi bilir. Aylardır hükümetin kurulamamış yeterli çoğunluk sağlanamamış, ülke başsız, kalmış, Dünya gözünde Türk Siyaseti Angola Siyasetinden farksız duruma gelmişti.

Ülkenin çıkmazlar içinde kalmaması, ülkenin bekası ve üniter yapıda zararlar görmemesi, ekonomi, sosyal hayatın düzene girmesi, vakit kaybının daha fazla yaşanmaması için BBP Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu 8 Milletvekili ile bu gidişata dur diyerek destek verdi ve ülkenin kaosa sürüklenmesinin önüne geçmişti.

Hükümetin kurulması için açık desteğini veren BBP si bugün 30 yılı aşkın süredir ülkede siyaset arenasında kendine yer bulmuş kan kaybı yaşamış olsa da yine de seçmene sahip bir parti. O yıllarda ülkenin içinde bulunduğu karanlık durumdan kurtulmasına ve ülkenin bugünlere gelmesinde en önemli mihenk taşı olduğu asla unutulmadı. Yani o yılların sağ duyusu siyasi hamlenin kahramanları bugün gururla anılmakta.

Ya BBP nin 8 milletvekili hükümetin kurulması için bu fedakarlığı yapmamış olsaydı ? Ülkeyi düşünmeyip kişisel egolarına göre hareket etmiş olsalardı ya vatan hainleri , ya ülkeyi satanlar diye anılacaktı. Bugün o dönemin milletvekilleri Kahraman diye anılmakta.

Bugün aynı durumların yaşandığı gözlendiği aşikar. Ülkeyi düşünenler ile egolarına göre kararlar alarak ülkeyi karanlığa sürüklenmesine neden olacakların bir sınavı var. Bu sınav öyle bir sınavki çocuklarımızın, torunlarımızın, gelecek kuşakların tarih kitaplarında iyi ve kötü olarak okuyacakları, hatırlayacakları çok önemli tarihi bir sınav.

Ülkesini ve bayrağını düşünenlerin mi ? Yoksa Ego’suyla yaşayacak olanların mı  sınavıdı r bu. İlahi adalet ve karar doğru yolu otuz yıl önce nasıl hafazılarda rüzgar estirdiyse bu seçimde de en doğru karar verilecek ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet huzurlu ve müreffeh güçlü ve çağdaş bir ülke olarak gelecek yıllara güvenle yol alacaktır. Ne güzel ne güzel

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.