Beyaz Et Sektörünün önemli firmasına teşekkür plaketi

Beyaz Et Sektörünün önemli firmasına teşekkür plaketi
Yayınlama: 02.03.2023
A+
A-

Uluslararası Beyaz Et Kongresinin önemli misafirlerinden ve üretici firmalarından Yem Mak.Sanayi  sahihlerinden Nihat Yazıcı, Organizasyon Komitesi tarafından plaketle katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Uluslararası Beyaz Et Kongresinin önemli misafirlerinden ve üretici firmalarından Yem Mak.Sanayi  sapihlerinden Nihat Yazıcı’ya katılımlarından dolayı teşekkür ve katılım plaketi takdim edildi. Nihat Yazıcı yaptığı açıklamada, “”Fuarlara katılım gösteren Firmamız Antalya da düzenlenen organizasyona katılarak hizmetlerini ve çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı. Çok  güzel ve kusursuz bir organizasyon. Çok değerli konuşmacıların yaptığı sektörümüz ile ilgili yaptığı konuşmalar bizleri oldukça aydınnlattı” dedi

Nihat Yazıcı, “Beyaz Et Sektörüne çok fayda getirdiğine inandığımız bir buluşma yaşadık. Yurt içi ve yurt dışından gelen konuşmacıların yaptıkları açıklamalar gerçekten çok önemli ve kıymetli bilgiler bizlerle paylaştılar. Fuarları önemseyen firmamız, bu ve bunun gibi bir çok fuarda her zaman yer almayı tercih etmektedir. Depremzede vatandaşlarımızın yaşadıklarını unutmadan sağ duyu ile gerçekleştirilen ve bizlerinde büyük bir özlem ile beklediğimiz bu fuarın ve buluşmanın gerçekleştirilmiş olmasından büyük mutluluk duyduk” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.