Beyaz sayfa, beyaz güvercinler

Yayınlama: 11.06.2024
Düzenleme: 11.06.2024 22:31
A+
A-
Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Mesut Kocagöz 57 gün sonra başkanlık makamında. Kepez Belediye avlusu hiç olmadığı kadar ışıl ışıl. Tezahüratlar, alkışlar, duygu yüklü anlar. Konuşamadı, konuşacak çok şeyi olduğu halde yutkundu, yuttu tüm söyleyeceklerini. Sadece

-Özgürlük’ dedi… Ekledi –Hava kadar kıymetli….

Sonra özgürlüğün sembolü beyaz güvercinler havalandı avuçlarının arasından. Uçan güvercinleri takip ettim. Hemen karşı bina da müteahhitler Derneği nin balkonuna kondu. Çırılçıplak bir görüntü gibi geldi o dernek. Oysa belediye ile en çok işi olacak STK… En azından küçük bir –Hoş geldin’ pankartı yarım elma gönül alma gibi olmaz mıydı? Neden acaba ?

Neyse daha çok yapılacak bina, alınacak çoook ruhsat için hemen komşu binadan belediye merdivenlerinden daha çok geliş gidişler olacaktır.

Mesut Kocagöz her gün her sabah, 5 yıl boyunca gelip gideceği merdivenlerden seçmenlere, destek verenlere, Kepezlilere, hizmet bekleyenlere yarından itibaren hizmetlerimize başlanacağı mesajı verdi. CHP Genel Başkan yardımcısı Gökhan Zeybet başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Partililer, Mesut Kocagözü sevenler, personel, çalışanlar hep birlikte bu heyecanı yaşadı, bir kez daha gururlandı. Ne güzel ne güzel..

57 günde belediye de yaşanan belirsizlik artık son buldu. 57 gün kazasız belasız hizmetlerin aksamaması için çaba gösterenler ve başkan Mesut Kocagöz yokluğunda kimilerinin kendine pay biçmeye çalıştığı puslu hava, gri bulutlar artık dağıldığını düşünüyorum.

Geminin tek bir kaptanı olur O da Mesut Kocagöz… Yokluğunda bıyık altından gülenlerin kara ve haris duygu beklentileri suya düşmüştür. Umarım bi sakin hava da Mesut Kocagöz bu filmcilerin beklenti senoryaları ile yazılmış filmi de izler. Kepez de beyaz sayfa, beyaz güvercinler ne güzel ne güzel.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.