“Bi Mekancı” sevimli dostlar ne olacak ?

Yayınlama: 11.12.2022
Düzenleme: 12.12.2022 18:48
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Hani havaların soğuk ve sokağa çıkılamaz derecede olduğu zamanlar özellikle yerel yönetim idarecileri sokakta yatan evsizleri toplayarak yani buna ‘Bi Mekancı’ deniliyor işte onları spor salonlarında, kışın kullanılmayan misafirhanelerde sıcak yatak ve sıcak yemekle koruma altına almaktalar.

Ancak son zamanlarda özellikle şehir merkezi ve  Konyaaltında artışı gözle görülür bir şekilde dikkat çeken ‘Bi Mekan Sevimli Dostları’ maalesef hiçbir yerel yönetici ne sıcak yatak, ne sıcak kulübe, ne de sıcak yemek ve barınma imkanını sağlıyor. O soğukta, insanın içini donduran havalarda o canım dediğimiz sevimli dostlarımızın hiç birine kimse dönüp de baktığı yok. Haa bakıyoruz camdan bakıyoruz.

Bu konuda ciddi bir çalışma yapılması şimdiden soğuk ve kırıcı şiddetli tipiler gelmeden bu Bi Mekancı kedi, köpek, kirpi vs aklınıza ne gelirse onlar için hazırlık yapmaya başlanmalı. Öyle görüntü olsun diye yem tasları, kedi köpek için mamaların bırakılması gibi olmamalı. Ciddi ciddi Bi Mekancı kedi ve köpeklerin de içini ısıtacak kalıcı ve geçici sığınma odaları oluşturulmalı. Dil’de söylenenlerin uygulamada hayata geçtiğini görmek istiyor vatandaş.

Yerel yönetimler, belediyeler, hayvan dostları, şehremini tüm değerler İnsanlık için göreve !

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.