BM Güvenlik Konseyi’nde Filistin Konulu Toplantıya Katıldı

BM Güvenlik Konseyi’nde Filistin Konulu Toplantıya Katıldı
Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan BM Güvenlik Konseyi’nde Düzenlenen Filistin Konulu Toplantıya Katıldı

Sayın Bakanımızın BM Güvenlik Konseyi’nde Düzenlenen Filistin Konulu Toplantıya Katılımı, 23 Ocak 2024, New York

Bakan Hakan Fidan, BM Güvenlik Konseyi’ndeki Filistin konulu toplantı arifesinde 22 Ocak 2024 tarihinde New York’ta Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’taki Türkevi’nde Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi heyetini 23 Ocak 2024 tarihinde kabul etti.

Bakan daha sonra BM Güvenlik Konseyi’ndeki Filistin toplantısı öncesinde Türkevi’nde Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile görüştü.

Bakan Hakan Fidan bilahare, Türkevi’nde Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri’nin Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen’i kabul etti.

Dışişleri Bakan Lübnan Dışişleri ve Göçmenler Bakanı Abdullah Buhabib’le de görüştü.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ndeki Filistin toplantısına katılan Bakanımız Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve BM Güvenlik Konseyi’nin Ocak ayı dönem başkanı Fransa’nın Dışişleri Bakanı Stéphane Séjourné ile görüştü.

  

Bakan Hakan Fidan, New York’ta son olarak Cezayir Dışişleri ve Yurtdışındaki Ulusal Topluluklar Bakanı Ahmed Attaf ile bir araya geldi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.