Boğaçayı Köprüsü kırmızı-beyaza bürünecek

Boğaçayı Köprüsü kırmızı-beyaza bürünecek
Yayınlama: 04.07.2024
A+
A-

Antalyaspor için bir meşalede sen yak. 07 Temmuz Antalyasporlular Günü kutlanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik Taraftar Grubu işbirliği ile ‘07 Temmuz Antalyasporlular Günü’ Boğaçayı’nda konserler ve meşale şov ile kutlanacak.

Antalya’nın Süper Lig’deki temsilcilerinden kırmızı beyazlı takım Antalyaspor, 2 Temmuz’da kuruluşunun 58. yılını kutlarken,  Antalyaspor taraftarları da 7 Temmuz’da Antalyasporlular Günü’nü kutlayacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik Taraftar Grubu işbirliğiyle 7 Temmuz Pazar günü saat 19.00’da Boğaçayı Köprüsü’nde Antalyasporlular Günü etkinliği düzenlenecek.

ÇAKAL VE MELİS FİS SAHNEYE ÇIKACAK

Antalyasporlu taraftarları bir araya getirecek etkinlik kapsamında saat 19.00’da Melis Fis, saat 21.00’de de Çakal sahne alacak ve şarkılarıyla taraftarları coşturacak. Boğaçayı Köprüsü, bu özel gecede Antalyaspor’un renkleri olan kırmızı-beyaza bürünecek. “Antalyaspor İçin Bir Meşale de Sen Yak” sloganıyla düzenlenecek ücretsiz etkinlikte taraftarlar Antalyasporlular Günü’nü coşkuyla kutlayacak.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.